İşimizi Nasıl Büyüteceğiz? Gelecek Kuşaklara Nasıl Devredeceğiz Toplantısı Elazığ'da gerçekleştirildi.




TÜSİAD ve TÜRKONFED (Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu) işbirliğiyle yürütülen Bölgelerarası Ortak Girişim Projesi kapsamında, “İşimizi Nasıl Büyüteceğiz? Gelecek Kuşaklara Nasıl Devredeceğiz?” toplantısı 26 Mayıs 2016 tarihinde Elazığ'da gerçekleştirildi.
 
26 Mayıs 2016 tarihinde, Elazığ’da yapılan toplantıda; TÜSİAD Başkan Yardımcısı Şükrü Ünlütürk, BORGİP projesine ilişkin bir sunum yaptı. Garanti Bankası Özel Kredi Tahsilatlarından Sorumlu Birim Müdürü Atilla Sütgöl tarafından yapılan “Şirketlerimizi Büyütürken Temel Finansman Yönetimi” konulu sunumda KOBİ’lerin büyüme aşamasında finansman yönetiminde karşılaştıkları ortak zorluklar aktarıldı.
 
Caria Finansal Danışmanlık Yönetisi Ortağı Bilge Bahar ve Odak Grup İş Geliştirme Direktörü ve Yönetim Kurulu Üyesi İrem Odak kayacık tarafından yapılan “Şirketlerimizi Büyütürken Satış ve Pazarlama” konulu sunumda, KOBİ’lerin satış ve pazarlama alanında önem vermeleri gereken temel hususlar dile getirildi.
 
Toplantıda, son olarak, TÜSİAD Başkan Yardımcısı Şükrü Ünlütürk tarafından gerçekleştirilen “Şirketlerimizi Gelecek Kuşaklara Nasıl Devredeceğiz?” konulu sunumda, aile şirketlerinin kurumsallaşması ve gelecek nesillere devrinde dikkat edilmesi gereken noktalar aktarıldı.
 
BORGİP Projesi ile bölgeler arası gelişmişlik farklarının azaltılması, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerimizde refahın artırılması amacıyla, bölgedeki girişimci ve KOBİ'lerin güçlendirilmesi hedeflenmektedir.